Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Kiwity Yemn

Kiwity Yemn ”Kiwity” (rek.nro VH21-090-0035)
musta 163 cm, anglo-trakehner, tamma
synt. 30.08.2021, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo C, re. 150 cm

Kiwity on luonteeltaan pirteä ja ahkera tamma. Kiwity on aina valmiina lähtemään töihin ja tekee työnsä suurella intohimolla. Hoitaessa tamma on pääosin kiltti, mutta takajalkojen kanssa kannattaa olla tarkkana. Ratsastaessa Kiwity on melko tammaminen ja saattaa alkaa hyppiä. Askeliltaan reipas ja tarmokas, yrittää aina parhaansa. Hieno kilpahevonen upealla työmotivaatiolla, mutta kuljetus saattaa laittaa tamman fiiliksen pomppailemaan.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta AK.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ322814741%
KRJ323714%

Jälkeläiset

15.03.2024 tamma Solutrean Yemn (i. Mowgli Yemn)
31.01.2023 tamma Tickled Yemn (i. Atlantus)

Sukutaulu

noin 6-polvinen suku

i. Jeffrey Yemn
anglo-trak, esteet, POL

e. Four Goddesses MRC
xx, koulu, NZL

ii. Jester DLHS
trak, esteet, GER

ie. Penelope Yemn
anglo-trak, esteet, POL

ei. Four Centuries CTB
xx, laukat, IRE

ee. Shineoutloud CTB
xx, laukat, IRE