Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Kopice Yemn

Kopice Yemn ”Kopi” (rek.nro VH22-100-0009)
ruunikko 162 cm, wielkopolski, ori
synt. 21.02.2022
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Tele (VRL-14899), Kaihon Ponitalli FIN

Kopi on luonteeltaan hieman laiskanpulskea, mutta osaavissa käsissä toimiva niin esteillä, kun koulussakin. Hoitotilanteissa käyttäytyy asiallisesti ja on myös nuorempien hoitajien yksi suosikeista. Ratsastaessa kokeilee aluksi laiskottelemalla. Sopii parhaiten kärsivälliselle ja vaativalle ratsastajalle.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa.

Sukutaulu

1-polvinen suku

i. Tycznie Zapisane
wielk, koulu, POL

e. Nastcilow Obfitosci
wielk, esteet, POL

ii. Herman Dobra
wielk, koulu, POL

ie. Nowa Praca
wielk, koulu, POL

ei. Gadziv Diprenoj Piotr
wielk, esteet, POL

ee. Niesamo Wite POL
wielk, esteet, POL