Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Koczle Yemn

Koczle Yemn ”Kosi” (rek.nro VH21-100-0037)
ruunikko 168 cm, wielkopolski, ori
synt. 18.10.2021, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL 
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 150 cm

Kosi on luonteeltaan hieman orimainen jekkuilija, mutta kiltti ja kuuliainen hevonen. Hoitotilanteissa usein saattaa tehdä pieniä jekkuja, mutta sen kanssa pärjää pienempikin hoitaja. Ratsastaessa kuuliainen ja melko herkkä avuille. Aluksi saattaa olla hieman laiska, mutta etenkin esteillä ja maastossa piristyy. Hyvä hyppytyyli, rauhallinen radalla.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta VRL-10444.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ142310934%
KRJ1122748%

Jälkeläiset

02.02.2024 tamma Wari Yemn (e. Staircase Yemn)

Sukutaulu

4,5-polvinen suku

i. Maize Yemn
wielk, esteet, POL

e. Ibanawa Yemn
wielk, koulu, POL

ii. Sierra Freesoul xx
xx, koulu, ITA

ie. Malgosia Ion
wielk, esteet, POL

ei. Impreza Rewa
trak, koulu, FIN

ee. Nabilaj Yemn
wielk, esteet, POL