Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Krownia Yemn

Krownia Yemn ”Krowni” (rek.nro VH22-021-0141)
ruunikko 160 cm, trakehner, tamma
synt. 07.08.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa A, re. 110 cm

Krowni on luonteeltaan kiltti, mutta ujo ja erilleen vetäytyvä tamma. Hoitaessa yleensä ensin luimistelee karsinan perällä, mutta kiintyy kovasti omiin hoitajiinsa, kun luotto ja tuttavuus kehittyy. Ei ihan pienemmille ratsastajille, saattaa tehdä äkkiliikkeitä säpsyessään. Parhaiten toimii kouluratsastuksen parissa, etenkin erikoisesteitä pelkää paljon, jolloin alkaa kieltämään.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta Saippua.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ262138%
KRJ8176638%

Jälkeläiset

07.01.2024 tamma Achira Yemn (i. Rowandell Sidoro)

Sukutaulu

1-polvinen suku

i. Schäffer Reim
trak, esteet, GER

e. Grimme
trak, koulu, GER

ii. Freund GER
trak, esteet, GER

ie. Ruttmanntera
trak, esteet, GER

ei. Herzog
trak, esteet, GER

ee. Requiema
trak, koulu, GER