Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Kunowa Yemn

Kunowa Yemn ”Kunowa” (rek.nro VH22-015-0038)
tummanruunikko 160 cm, russian-based sport horse, tamma
synt. 15.07.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo A, re. 140 cm

Kunowa on luonteeltaan melko ujo ja omillaan viihtyvä tamma. Arkuuden vuoksi tammaan täytyy tutustua hitaasti ja osoittaa luottamusta ennen läheisempää käsittelyä. Huonoina päivinä Kunowa ei kaipaa karsinaansa ketään ja saattaa osoittaa mieltään esimerkiksi töihin lähdössä. Ratsastaessa Luna on nöyrä, mutta melko säpsy ja säikky erilaisille rasahduksille tai luonnon äänille. Reipas lyhyt askellus ja erittäin innokas hyppääjä.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. 

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ231712133%
KRJ865227%

Jälkeläiset

10.01.2024 tamma Megafauna Yemn (i. Zagoz Yemn)

Sukutaulu

3-polvinen suku

i. Cisewo Yemn
RBSH, esteet, POL

e. Mamerki Yemn
RBSH, esteet, POL

ii. Sierra Theory of Poseidon
x, koulu, ITA

ie. Wica Yemn
budj, esteet, POL

ei. Tvarogi Yemn
RBSH, esteet, POL

ee. Zorah Magdaros di Sierra
RBSH, esteet, ITA