Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Lagow Yemn

Lagow Yemn ”Lagow” (rek.nro VH21-090-0034)
ruunikko 163 cm, anglo-trakehner, ori
synt. 28.10.2021, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo A, re. 150 cm

Lagow on luonteeltaan vähän sählä, mutta kiltti ori. Oikein kiva hoidettava ja monet aloittelevat ratsastajat mielellään tulevatkin juuri Lagowia hoitamaan. Lähtee korvat hörössä joka päivä töihin, mutta pahoina päivinä on oikea pukkimestari. Esteillä saattaa kuumua helposti, mutta nauttii tosissaan hyppäämisestä ja on erittäin ketterä.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta VRL-07415/Vapaasti

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ193811948%
KRJ1154635%

Jälkeläiset

02.04.2024 ori Tainos Yemn (e. Snowhite Yemn)

Sukutaulu

6-polvinen suku

i. Jeffrey Yemn
anglo-trak, esteet, POL

e. Seigokan Ion
anglo-trak, koulu

ii. Jester DLHS
trak, esteet, GER

ie. Penelope Yemn
anglo-trak, esteet, POL

ei. Lucfenyő Ion
shagya, yleis

ee. Shotokai Ion
anglo-trak, koulu