Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Lancaster Yemn

Lancaster Yemn ”Lancaster” (rek.nro VH23-090-0002)
musta 168 cm, anglo-trakehner, ori
synt. 02.01.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. grand prix, re. 100 cm

Lancaster on luonteeltaan melko ruunamainen ori. Se nauttii kovasti rauhallisista laidun- tai tarhapäivistä omien tarhakavereidensa kanssa. Ongelmaton hoitaa, lastata ja kuljettaa. Ratsastaessa ori kokeilee aluksi ratsastajaansa, kuinka paljon hän saa laiskotella tämän ratsastajansa kanssa. Lancaster on melko säpsy ja säikky, joten selässä kannattaa olla varuillaan äkkiliikkeiden takia. Esteillä varma, mutta välillä meinaa loppua vauhti kesken.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta AK.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ472544%
KRJ273413047%

Jälkeläiset

10.02.2024 tamma Nicoya Yemn (e. Bielawy Yemn)

Sukutaulu

pitkä suku (noin 9-polvinen)

i. Karsibor Yemn
trak, koulu, POL

e. Lukowa Yemn
anglo-trak, koulu, POL

ii. Melanges Cephas
trak, esteet, GER

ie. Zebrina Yemn
anglo-arg, koulu, POL

ei. Calenardhon Ion
anglo-trak, koulu

ee. Four Goddesses MRC
xx, koulu, NZL