Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kymmenettä vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 11-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2022 meidän kasvattilistoilta löytyy jo yli 400 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous
Next

Lancut Yemn x

Lancut Yemn x ”Lancut” (rek.nro VH22-034-0002)
voikko 158 cm, angloarabi, ori
synt. 15.01.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 130 cm

Lancut on luonteeltaan erakko, mutta kiltti ori. Lancut viihtyy parhaiten yksin ja yleensä näyttääkin sen luimistelemalla karsinan nurkassa. Lancut ei kumminkaan tee mitään pahaa ja kiintyy omaan hoitajaansa. Ratsastaessa ori on aluksi hieman laiska ja saattaa kokeilla ratsastajaa, jos pääsisi mahdollisimman helpolla. Maastossa melko varma ratsu, etenkin yksin. Esteillä on omiaan, ottaa hypyt rauhallisesti ja tarkasti.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa.

Sukutaulu

i. Beliber
x, esteet

e. Shelley x
x, esteet, GER

ii. Strong Believe
x, laukat

ie. Nasoiyla
x, laukat

ei. Coqen x
x, esteet, GER

ee. Heiprey x
x, esteet, GER

Jälkeläiset

Lancut on käytettävissä jalostukseen.
Astutuspyynnöt sähköpostiin zack.virtual@gmail.com

ei jälkeläisiä.

Kilpailutulokset

Merkitään vain sijoitukset (0/50).