Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Lancut Yemn x

Lancut Yemn x ”Lancut” (rek.nro VH22-034-0002)
voikko 158 cm, angloarabi, ori
synt. 15.01.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 130 cm

Lancut on luonteeltaan erakko, mutta kiltti ori. Lancut viihtyy parhaiten yksin ja yleensä näyttääkin sen luimistelemalla karsinan nurkassa. Lancut ei kumminkaan tee mitään pahaa ja kiintyy omaan hoitajaansa. Ratsastaessa ori on aluksi hieman laiska ja saattaa kokeilla ratsastajaa, jos pääsisi mahdollisimman helpolla. Maastossa melko varma ratsu, etenkin yksin. Esteillä on omiaan, ottaa hypyt rauhallisesti ja tarkasti.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa.

Kilpailutulokset

Jaos Voitot Muut Os. Sijoitus%
ERJ 18 23 125 33%
KRJ 6 7 31 42%

Jälkeläiset

23.09.2022 tamma Zabna Yemn x (e. Speedy Killer)
01.09.2022 tamma Malachina Yemn (e. Empyrean Featherwing)

Sukutaulu

1-polvinen suku

i. Beliber
x, esteet

e. Shelley x
x, esteet, GER

ii. Strong Believe
x, laukat

ie. Nasoiyla
x, laukat

ei. Coqen x
x, esteet, GER

ee. Heiprey x
x, esteet, GER