Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Kobylanka Yemn

Kobylanka Yemn ”Lanka” (rek.nro VH21-090-0030)
mustankimo 165 cm, anglo-trakehner, tamma
synt. 15.09.2021, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa A, re. 110 cm

Lanka on luonteeltaan hieman laiska, mutta kiltti ja osaava tamma. Pahoina päivinään se on erittäin vaikea saada edes tallista, laittaa kovasti vastaan varusteiden kanssa. Ratsastaessa oikein herkät avut ja saattaa alkaa pukittamaan, jos saa mielestään liian vahvat avut tai ristiriitaiset. Osaa kyllä etenkin koulun puolella paljon, kunhan ratsastajalla riittää kärsivällisyys.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta AK.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ1354738%
KRJ1064040%

Jälkeläiset

15.03.2023 tamma Memory Yemn (i. Speyburn Del)

Sukutaulu

4-polvinen suku

i. Verso Demontears
trak, koulu, GBR 

e. Debice Yemn
anglo-trak, esteet, POL

ii. Psychotron
trak, koulu, GER

ie. Everholt Demonesque
trak, koulu, GER 
VIR MVA CH, KTK-II

ei. Maxmilian Yemn
anglo-trak, esteet, POL

ee. Flipina Yemn
x, esteet, POL