Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Lartisev

Lartisev ”Larti” (rek.nro VH23-039-0044)
rautias 162 cm, budjonny, ori
synt. 03.07.2022, katso ikä
kasv. Piotr Zemnelin POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 130 cm

Larti on luonteeltaan energinen ja seurallinen ori. Kiltti kuin mikä, ei tekisi pahaa kärpäsellekään. Helppo hoidettava vaikka lapsen tai aloittelijan. Erittäin hieno estehevonen, mikä toimii melkein automaattina. Isommilla esteillä meinaa välillä vauhti yltyä liian kovaksi, jolloin alkaa pudotuksia tulemaan. Ei pelkää erikoisesteitä ja erittäin maastovarma ori.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta Canva Pro.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ23198848%
KRJ662450%

Jälkeläiset

12.12.2023 ori Ballad of S. & S. Yemn (e. Desmaria-Smirnova)
21.11.2023 tamma Englema Yemn (e. Tiaguseva)

Sukutaulu

evm-suku

i. Irilogv Konst
budj, esteet, RUS

e. Laritševa
budj, esteet, RUS

ii. Lykinrasov
budj, esteet, RUS

ie. Nestrujeva
budj, esteet, RUS

ei. Paderin
budj, esteet, RUS

ee. Prihodtšenka
budj, esteet, RUS