Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Laczna Yemn

Laczna Yemn ”Lasi” (rek.nro VH22-039-0029)
rautias 162 cm, budjonny, tamma
synt. 11.07.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo A, re. 130 cm

Lasi on luonteeltaan hieman tammamainen, mutta kaikkien hallittavissa oleva hevonen. Lasi on erittäin herkkä kavioista, joten kavioiden putsaus ja jalkojen kanssa tekeminen kannattaa jättää vain kokeneemmille. Ratsastaessa Lasi on hieman laiska. Hyvä, rauhallinen hyppytyyli. Toisinaan pelkää erikoisesteitä.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. 

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ142310635%
KRJ665621%

Jälkeläiset

18.12.2023 ori Redrocks Yemn (i. Mniow Yemn)

Sukutaulu

2-polvinen suku

i. Tapad Yemn
budj, koulu, POL

e. Lezcyna Yemn
budj, esteet, POL

ii. Kolykhay
budj, esteet, POL

ie. Sgorra Magiya
budj, koulu, POL

ei. Nat Gade
budj, esteet, RUS

ee. Bessmyzlennyja
budj, esteet, RUS