Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Laurentide Yemn

Laurentide Yemn ”Lauren” (rek.nro VH24-015-0007)
ruunikko 164 cm, russian-based sport horse, tamma
synt. 05.02.2024, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 140 cm

Lauren on luonteeltaan melko ujo ja omillaan viihtyvä tamma. Arkuuden vuoksi tammaan täytyy tutustua hitaasti ja osoittaa luottamusta ennen läheisempää käsittelyä. Huonoina päivinä Lauren ei kaipaa karsinaansa ketään ja saattaa osoittaa mieltään esimerkiksi töihin lähdössä. Ratsastaessa Lauren on nöyrä, mutta melko säpsy ja säikky erilaisille rasahduksille tai luonnon äänille. Reipas lyhyt askellus ja erittäin innokas hyppääjä. Erikoisesteet jännittävät välillä ja keskittyminen voi joskus mennä radan ulkopuolisten asioiden tuijottamiseen ja varautumiseen. 

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

Lauren kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä. 

Sukutaulu

3-polvinen suku

i. Modziel Yemn xx
xx, esteet, POL

e. Poladowa Yemn
RBSH, esteet, POL

ii. Sierra Behane xx
xx, esteet, ITA

ie. Sokolka Yemn xx
xx, esteet, POL

ei. Radun Yemn
RBSH, esteet, POL

ee. Zorah Magdaros di Sierra
RBSH, esteet, ITA