Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Legestic Ree

Legestic Ree ”Lege” (rek.nro VH22-021-0222)
rautias 170 cm, trakehner, ori
synt. 20.08.2022, katso ikä
kasv. Miltsu (VRL-05564), Breawa 
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. grand prix, re. 90 cm

Lege on luonteeltaan herkkä, mutta hyväkäytöksinen ori. Lege kaipaa itselleen erittäin hellää ja herkkää käsittelijää. Tällaisen käsittelijän käsittelyssä Lege on luotettava ihanneori, joka tekee kaiken mitä häneltä pyydetään. Ori on melko säikky ja saattaa välillä stressata uusilla kilpailupaikoilla, joissa on paljon hälinää. Parhaimmillaan se on yleensä rauhallisissa paikoissa, tutun tarhakaverin tai oman hoitajansa kanssa. Pelkää melko paljon erikoisesteitä ja yksin maastoilu menee yleensä jatkuvaksi säpsymiseksi. Kauniit liikkeet ja kuuliainen ori.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta Canva Pro.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ373926%
KRJ373315246%

Jälkeläiset

29.04.2024 ori Jupic Yemn (e. Dunajki Yemn)
09.02.2024 ori Columbus Yemn (e. Zugie Yemn)

Sukutaulu

3-polvinen suku

i. Iblis F
trak, koulu, FIN

e. Lavianne F
trak, koulu, FIN

ii. Everholt Demonarch
trak, koulu, IRE
VIR MVA Ch, KTK-I

ie. Icenaker F
trak, koulu, FIN 
KTK-III

ei. Nicotinecall PB
trak, koulu, FIN 
KRJ-I, YLA2, KRL-II

ee. Vampretta PB
trak, koulu, FIN 
YLA2, KRJ-II, KTK-III, KRL-III