Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kymmenettä vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 11-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2022 meidän kasvattilistoilta löytyy jo yli 400 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous
Next

Lenarty Yemn xx

Lenarty Yemn xx ”Lennart” (rek.nro VH21-006-0382)
rautias 172 cm, englantilainen täysiverinen, ori
synt. 12.12.2021, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 160 cm

Lennart on luonteeltaan reipas ja vekkuli ori. Jos joku on karannut tallista tai laitumelta ja yllättänyt muutkin mukaan, on Lennart todennäköisesti asialla. Hoitaessa kiltti, mutta ei ihan pienimmille hoitajille. Saattaa testailla aika paljonkin sekä hoitajaansa että ratsastajaansa. Ratsastaessa reipas ja helposti kuumuva. Kuumuessaan jarrut saattavat puuttua kokonaan ja esteillä puomit voivat alkaa tippumaan. Erittäin maastovarma laumanjohtaja.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ9105932%
KRJ734025%

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä. 

Sukutaulu

1-polvinen suku

i. Chagal Renne xx
xx, esteet, RUS

e. Swiftflash xx
xx, koulu, GBR

ii. Calm Dmesterer xx
xx, esteet, RUS

ie. Star Nemesis xx
xx, esteet, GBR

ei. Daz Trickie xx
xx, laukat, GBR

ee. Swifter xx
xx, laukat, GBR