Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Leonidartjom

Leonidartjom ”Leonid” (rek.nro VH23-020-0016)
mustankimo 155 cm, tersk, ori
synt. 02.08.2022, katso ikä
kasv. Piotr Zemnelin POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo C, re. 120 cm

Leonid on luonteeltaan melko temperamenttinen, eikä mikään ihan aloittelijan ratsu. Pahoina päivinään saattaa tehdä kurjia jekkuja tai jyrätä alleen. Leonidilla ei ole yhtään kärsivällisyyttä, eli esimerkiksi odotustilanteet ovat tuskaisia. Ratsastaessa steppaava diiva, joka on muuten herkkä avuistaan, mutta kuumuessaan jarrut hukkuvat kokonaan.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ6288440%
KRJ543129%

Jälkeläiset

08.10.2023 ori Ricochet Yemn (e. Irene-Krzys)

Sukutaulu

evm-suku

i. Isakov RUS
tersk, esteet, RUS

e. Jekima
tersk, esteet, RUS

ii. Klimovkokorev
tersk, esteet, RUS

ie. Lesova
tersk, esteet, RUS

ei. Kruglovigor
tersk, esteet, RUS

ee. Denisolga
tersk, esteet, RUS