Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Lesno Yemn

Lesno Yemn ”Lesno” (rek.nro VH22-266-0008)
rautias 156 cm, anglo-argentino, ori
synt. 09.09.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo C, re. 120 cm

Lesno on luonteeltaan reipas ja innokas ori. Lesnolla tuntuu riittävän energiaa kaikkeen – hoitotilanteissa se seuraa aktiivisesti hoitajien toimia ja olisi mielellään lähdössä tutustumaan talliin avoimesta karsinan ovesta, tarhassa se pomottaa omaa laumaansa ja seuraa myös naapuritarhojen toimia ja myös ratsastaessa Lesno on reipas ja ottaa kovasti roolia. Kiltti se on luonteeltaan, mutta vaatii välillä kovasti kärsivällisyyttä. Välillä vauhtia on jo turhan paljon, joka voi verottaa suorituksia. 

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. 

Kilpailutulokset

Lesno kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

26.04.2024 tamma Aymara Yemn (e. Lipnik Yemn)

Sukutaulu

4-polvinen suku

i. Dolgie Yemn xx
xx, esteet, POL

e. Rewala Yemn
anglo-arg, esteet, POL

ii. Sierra Neymar xx
xx, esteet, ITA

ie. Santa Libre Est
ISH, esteet

ei. Rosegarden’s Ziggy
cri, western, FIN

ee. Proporci Tulisha
anglo-arg, esteet