Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Le Stars Yemn

Le Stars Yemn ”Lessa” (rek.nro VH23-015-0023)
mustanruunikko 161 cm, russian-based sport horse, tamma
synt. 26.04.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo A, re. 130 cm

Lessa on luonteeltaan oikea unelmaratsu. Se nauttii kovasti yhdessä touhuamisesta, oli se sitten kilparadalla suorittamista tai metsässä maastakäsitellen vaeltelua. Lessa käyttäytyy hyvin tilanteessa kuin tilanteessa ja tykkää myös lasten kanssa toimimisesta. Helppo yhteistyökumppani niin hoitaessa kuin ratsastaessa, yrittää aina tehdä parhaansa ja kuuntelee ratsastajaa tai hoitajaa tarkalla korvalla. Hyvä, rauhallinen hyppytyyli. Ei kuumu.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

Lessa kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

6-polvinen suku

i. Drogomys Yemn
budj, koulu, POL

e. Dwora Yemn x
x, esteet, POL

ii. Zapatron Ion
budj, esteet

ie. Milowa Yemn
budj, koulu, POL

ei. Akopane Yemn xx
xx, esteet, POL

ee. Shazany HAH
wpb (13 %), esteet