Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Lipnik Yemn

Lipnik Yemn ”Lipnik” (rek.nro VH22-266-0007)
ruunikko 162 cm, anglo-argentino, tamma
synt. 03.07.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo A, re. 130 cm

Lipnik on luonteeltaan melko ujo ja säikky tamma. Lipnik kiintyy kovasti omiin hoitajiinsa ja tarhakavereihinsa, mutta muiden kohdalla se on melko epäluuloinen. Ratsastaessa Lipnik on erittäin herkkä ja sitä pitää kohdella silkkihansikkain. Maastossa epävarma, kannattaa olla kaveri mukana. Säikkyessään tamma saattaa alkaa hyppimään tai koittaa lähteä karkuun. Esteillä rentoutuu ja ottaa jokaisen hypyn tarkasti.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta AK.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ963839%
KRJ1134432%

Jälkeläiset

26.04.2024 tamma Aymara Yemn (i. Lesno Yemn)

Sukutaulu

4-polvinen suku

i. Delm’s Shadowhunter
xx, esteet, GBR

e. Glewice Yemn
anglo-arg, koulu, POL

ii. No Man’s Land CTB
xx, kenttä

ie. Huntress Ion
xx, esteet

ei. Quiere Ir
anglo-arg, esteet

ee. La Sombra Vanda 
anglo-arg, esteet