Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kymmenettä vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 11-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2023 meidän kasvattilistoilta löytyy jo yli 500 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous
Next

Lisow Yemn x

Lisow Yemn x ”Lisow” (rek.nro VH22-034-0048)
rautias 160 cm, angloarabi, tamma
synt. 28.07.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa B, re. 100 cm

Lisow on luonteeltaan erittäin kiltti, rauhallinen ja kuuliainen hevonen. Moni voisi kutsua Lisowia jopa automaatiksi. Sopii hyvin myös pienempien ratsastajien ja aloittelijoiden käsiteltäväksi. Ratsastaessa se on varma, niin kentällä, maastossa kuin esteilläkin. Liikkeitä riittää jos ratsastaja osaa vaatia – Lisow mieluiten vetää hieman laiskotellen, ellei ratsastaja aktiivisesti aja sitä eteenpäin.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta AK.

Kilpailutulokset

Lisow kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

2-polvinen suku

i. Kozin Yemn x
x, koulu, POL

e. Supras Yemn x
x, koulu, POL

ii. Cypres NIO x
x, koulu, GER

ie. Annimay Grita x
x, koulu, GER

ei. Blind Banker xx
xx, koulu, GBR 

ee. Vignetta x
x, esteet, USA