Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Lithic Yemn x

Lithic Yemn x ”Lithi” (rek.nro haetaan)
ruunikko 154 cm, angloarabi, tamma
synt. 23.03.2024, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa B, re. 100 cm

Lithi on luonteeltaan hieman tammamainen ja oman arvonsa tunteva, mutta pohjimmillaan kiltti. Lithi ärsyyntyy melko nopeasti ja sen tapaa usein korvat luimussa. Ratsastaessa herkkä ja ketterä. Saattaa aluksi hieman kokeilla ratsastajaa laiskottelemalla ja kaapin paikka pitää näyttää heti aluksi. Kauniit liikkeet ja sille päälle sattuessaan varma hyppääjä.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta AK.

Kilpailutulokset

Lithi kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä. 

Sukutaulu

1-polvinen suku

i. Bueid Almadaa
ox, koulu

e. Dora Dash xx
xx, esteet, RUS

ii. Rhenij ox
ox, laukat

ie. Shd Dhekaan
ox, laukat

ei. Doval xx
xx, kenttä, GBR

ee. Erica-Emmanuelle xx
xx, esteet, GBR