Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Clockwork Yemn

Clockwork Yemn ”Lock” (rek.nro VH23-021-0355)
ruunikko 168 cm, trakehner, ori
synt. 03.12.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo C, re. 160 cm

Lock on luonteeltaan energinen ja orimainen ori. Lock sopii parhaiten kokeneen hoitajan ja ratsastajan käsiteltäväksi. Hoitaessa Lock pyörii ja jekkuilee paljon, mutta ei ole varsinaisesti ilkeä. Lock on herkkä ori, jonka karsina on hänen omaa valtakuntaansa. Ratsastaessa reipas ja esittää helposti muille lähellä oleville hevosille. Hyvä hyppytyyli, mutta vauhtia on välillä liikaa. Kuumuessaan keskittymiskyky katoaa kokonaan ja hyppiminen tulee tilalle.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

Lock kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä. 

Sukutaulu

3-polvinen suku

i. Hacks Yemn
trak, esteet, POL

e. Pelagiowa Yemn
trak, esteet, POL

ii. Empyrean Robocop
trak, esteet, GBR

ie. Empyrean Dressa
trak, esteet, GBR

ei. Willow Gimme Shelter
trak, esteet, POL

ee. Empyrean Dressa
trak, esteet, GBR