Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kymmenettä vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 11-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2023 meidän kasvattilistoilta löytyy jo yli 500 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous
Next

Rosegarden's Loreme

Rosegarden’s Loreme ”Lorem” (rek.nro VH22-266-0003)
ruunikko 155 cm, anglo-argentino, ori
synt. 26.01.2022, katso ikä
kasv. Kristiina Hirvonen (VRL-13006), Rósgarður FIN
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo C, re. 110 cm

Lorem on luonteeltaan energinen ja menevä ori. Saattaa olla joskus turhan häslä, jonka takia ei ehkä ihan pienemmille. Pahoina päivinään kovapäinen, jolloin voi olla melkoisia vahvuuskilpailuja hoitajan sekä ratsastajan kanssa. Ei jaksa keskittyä kouluratsastukseen. Esteillä erittäin vauhdikas, mutta ketterä. Pitää paljon isoista esteitä, eikä kiellä kun pakon edessä.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ463628%
KRJ354319%

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä. 

Sukutaulu

3-polvinen suku

i. Quiere Ir 
anglo-arg, esteet

e. Rosegarden’s Voslaarum
cri, western, FIN

ii. Synvilla’s Mister
anglo-arg, kenttä

ie. Synvilla’s Juliet
anglo-arg, yleis

ei. Coz Cícero
cri, western, USA

ee. DLHS Frontside Misty
cri, western, GER