Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Wareham Lorenz

Wareham Lorenz ”Lorenz” (rek.nro VH23-021-0281)
musta 168 cm, trakehner, ori 
synt. 26.05.2023, katso ikä
kasv. Tuulia T. (VRL-00084), Wareham Warmbloods GER
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. grand prix, re. 90 cm

Lorenz on luonteeltaan kiltti ja älykäs ori. Se kuuntelee herkästi hoitajaansa ja ratsastajaansa, mutta ei anna mitään ilmaiseksi. Lorenz rakastaa rauhallisia kesäpäiviä laitumella ja joskus sen hakeminen pois tarhasta tai laitumelta on melkoinen tehtävä. Helppo hoidettava, kunnioittaa hoitajaansa ja käyttäytyy asiallisesti. Ratsastaessa Lorenz aluksi testaa ratsastajaansa, mutta alkaa melko nopeasti asettumaan ratsastajansa pyydettäväksi. Kauniit askeleet ja valtava potentiaali.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta Canva Pro. 

Kilpailutulokset

Lorenz kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

03.03.2024 tamma Moha Yemn (e. Zachela Yemn)
20.11.2023 ori Borgen Yemn (e. Zegrowa Yemn)

Sukutaulu

4-polvinen suku

i. Fallout v. Helmwald
trak, koulu, GER 
VIR MVA Ch, KTK-I, KRJ-I, YLA-II

e. Lilystem NON
trak, koulu

ii. Nemo v. Helmwald
trak, koulu, GER
KRJ-I

ie. Fallon v. Helmwald
trak, koulu, GER
KRJ-I

ei. Apiashal AIR
trak, koulu

ee. Leucothea PB
trak, koulu, GBR