Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Lowice Yemn

Lowice Yemn ”Lowice” (rek.nro VH22-090-0029)
tummanruunikko 168 cm, anglo-trakehner, tamma
synt. 30.05.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. grand prix, re. 110 cm

Lowicce on luonteeltaan kiltti ja rauhallinen. Tottelee hyvin minkä kokoista tai tasoista ratsastajaa tahansa. Hoidettaessa pitää olla varovainen herkkien jalkojen kanssa, mutta muuten sujuu kuin tanssi. Saattaa koittaa aluksi laiskotella, mutta piristyy viimeistään puolea väliä kohden. Esteitä pelkää aika paljon ja kieltää helposti. Rauhalliset ja pitkät maastolenkit on tamman suosikkeja, maastossa pärjää hyvin yksin kuin kaverinkin kanssa.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta http://ransu.kuvat.fi/lisenssi.

Kilpailutulokset

Jaos Voitot Muut Os. Sijoitus%
ERJ 2 13 54 28%
KRJ 17 41 172 34%

Jälkeläiset

09.01.2024 tamma Muisca Yemn (i. Rowandell Vaxley)

Sukutaulu

3-polvinen suku

i. Scarosso Del
trak, koulu, GER

e. Cetuna Yemn
anglo-trak, esteet, POL

ii. Dario v. Helmwald
trak, koulu
KRJ-II

ie. Scarabella Ion
trak, koulu

ei. Frighton Yemn xx
xx, koulu, POL

ee. Latin Rose Willow
anglo-trak, esteet