Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Lubona Yemn

Lubona Yemn ”Lubona” (rek.nro VH22-083-0010)
ruunivoikko 144 cm, criollo, tamma
synt. 13.08.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. helppo A, re. 80 cm

Lubona on luonteeltaan erittäin kiltti, mutta hieman arka ja haaveilija. Se säpsähtelee paljon erilaisia yllättäviä ääniä, näkyjä ja uusia asioita ja paikkoja. Tottelee ja kuuntelee kiltisti hoitajaansa ja ratsastajaansa. Ratsastettaessa Lubona on miellytyshaluinen ja koittaa aina parhaansa. Jos suoritukset menevät huonosti, se johtuu yleensä arkuudesta johtuvasta keskittymisen herpaantumisesta.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. 

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ152129%
KRJ1115621%

Jälkeläiset

16.11.2023 tamma Lilyhammer Yemn (i. Zabrody Yemn)

Sukutaulu

1-polvinen suku

i. Mario-Tripas
cri, esteet, ARG

e. Lagunita Telsen
cri, koulu, ARG

ii. Gomez
cri, western, ARG

ie. Ferimelli
cri, esteet, ARG

ei. Antonioste
cri, western, ARG

ee. Grutas-Aguata
cri, western, ARG