Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Malavarnja

Malavarnja ”Maarja” (rek.nro VH23-020-0063)
ruunikko 155 cm, tersk, tamma
synt. 12.02.2023, katso ikä
kasv. Sergei Rostopnin RUS
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 120 cm

Maarja on luonteeltaan pirteä ja ahkera tamma. Maarja on aina valmiina lähtemään töihin ja tekee työnsä suurella intohimolla. Hoitaessa tamma on pääosin kiltti, mutta takajalkojen kanssa kannattaa olla tarkkana. Ratsastaessa Maarja on melko tammamainen ja saattaa alkaa hyppiä. Askeliltaan reipas ja tarmokas, yrittää aina parhaansa. Hieno kilpahevonen upealla työmotivaatiolla, mutta kuljetus saattaa laittaa Maarjan fiiliksen pomppailemaan.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta Canva Pro. 

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ16138534%
KRJ562839%

Jälkeläiset

06.01.2024 tamma Tairona Yemn (i. Kanal Zenif)

Sukutaulu

evm-suku

i. Dom Ratšev
tersk, esteet, RUS

e. Ivolgin Juliana
tersk, esteet, RUS

ii. Hanžonkov V.
tersk, esteet, RUS

ie. Kinofabrika
tersk, esteet, RUS

ei. Dolsk Dul
tersk, esteet, RUS

ee. Petroviia
tersk, esteet, RUS