Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Machow Yemn

Machow Yemn ”Macho” (rek.nro VH22-100-0005)
ruunikko 167 cm, wielkopolski, ori
synt. 10.02.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 140 cm

Macho on luonteeltaan energinen ja orimainen ori. Se on aina esittämässä tammoille ja kokeilee kovasti hoitajiensa ja ratsastajiensa kärsivällisyyttä. Maastoon mielellään aina kaverin kanssa, välttääkseen ikävät tilanteet. Ratsastaessa kaahottaa pää ylhäällä ja kovaa vauhtia, mutta herkkä suustaan. Kärsivällisellä pidättämisellä ori yleensä kyllästyy kaahottamaan loppua kohti. Oikea estetykki, jolla mainio hyppytekniikka.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ10199730%
KRJ463033%

Jälkeläiset

20.08.2022 tamma Dunajki Yemn (e. Lomza Yemn)
06.07.2022 tamma Iwaniska Yemn (e. Marzanna Ion)

Sukutaulu

2-polvinen suku

i. Kawalerowie Ion
wielk, esteet

e. Wisnialka Ion
wielk, esteet

ii. Kawaler GA
wielk, esteet

ie. Orientalna GA
wielk, kenttä

ei. Szmeriak GA
wielk, koulu

ee. Weruzca GA
wielk, esteet