Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Magnolia Yemn ox

Magnolia Yemn ox ”Magnolia” (rek.nro VH23-003-0245)
rautiaankimo 153 cm, arabi, tamma
synt. 27.09.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. helppo A, re. 90 cm

Magnolia on luonteeltaan kiltti ja sosiaalinen tamma. Se yrittää tehdä aina parhaansa ja rakastaa huomiota ja rapsutuksia. Mikään automaatti se ei kuitenkaan ole – aluksi se yrittää kokeilla ratsastajaansa ja huonoina päivinään kokeilulle ei meinaa tulla loppua. Upeat liikkeet, jos Silva on sillä tuulella ja ratsastaja saa niitä vaadittua. Esteillä Magnolia on melko kömpelö ja alkaa kieltämään jo melko pienten esteiden kanssa.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta Canva Pro. 

Kilpailutulokset

Magnolia kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

3-polvinen suku

i. Qirah Beyhan ox
ox, askellajit, KSA

e. Omreya al Namys ox
ox, koulu, SPA

ii. Maqdisi Bejazit ox
ox, askellajit, KSA

ie. Qirah Faeezah ox
ox, askellajit, KSA

ei. Omran al Namys ox
ox, koulu, SPA

ee. Khalida al Namys ox
ox, esteet, SPA