Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Maileriel

Maileriel ”Maile” (rek.nro VH22-021-0006)
rautias 164 cm, trakehner, tamma
synt. 20.03.2021, katso ikä
kasv. Ratda Classio GER
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 140 cm

Maile on luonteeltaan reipas ja menevä tamma. Vähän ponimainen jekkuilija, mutta kilttiluonteinen. Saattaa aluksi kokeilla uutta ratsastajaa, mutta nopeasti oppii oman paikkansa. Perso herkuille. Maastossa saattaa vähän säpsyä ja steppailla, ei ryntäile. Esteillä vauhdikas ja kuumuessaan vauhtia on vaikea enää hiljentää. Ketterä, liikaa kuumuessaan alkaa pudottelemaan.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ143811844%
KRJ253321%

Jälkeläiset

16.06.2022 ori Michrow Yemn (i. Schäffer Reim)
25.01.2022 ori Bresow Yemn (i. Freisse Machal)

Sukutaulu

evm-suku

i. Mresseliel
trak, esteet, GER

e. Kramahdan
trak, esteet, GER

ii. Speleers GER
trak, esteet, GER

ie. Ikhila
trak, esteet, GER

ei. Kuhnke II
trak, esteet, GER

ee. Schulsingera
trak, esteet, GER