Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Malou Yemn ox

Malou Yemn ox ”Malou” (rek.nro VH23-003-0036)
ruunikonkimo 153 cm, arabi, tamma
synt. 02.02.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. helppo A, re. 100 cm

Malou on luonteeltaan kiltti ja kuuliainen tamma. Lapsista se ei pahemmin tykkää, mutta aikuisille se on hyvinkin seurankipeä. Aina valmiina töihin ja pitää kovasti hoitotoimenpiteistä. Ratsastettaessa hieman laiska aluksi, mutta herää loppua kohden. Maastossa varma, mutta saattaa säikkyä, jos maastokaverikin niin tekee. Esteillä kieltää usein ja kuumuu helposti

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. 

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuut Os.Sijoitus%
ERJ373826%
KRJ643727%

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

4-polvinen suku

i. Vahar al Delm
ox, koulu, GER

e. Taberah Index
ox, esteet, FRA

ii. Vaslav al Delm 
ox, esteet

ie. Stefania al Delm
ox, koulu, GER

ei. Shado Reido
ox, esteet, JAP
VIP MVA, KTK-I, FN

ee. Tancerz al Qismat
ox, koulu
KTK-II