Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kymmenettä vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 11-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2023 meidän kasvattilistoilta löytyy jo yli 500 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Marcella Yemn xx

Marcella Yemn xx ”Marcella” (rek.nro VH23-006-0063)
ruunikko 161 cm, englantilainen täysiverinen, tamma
synt. 24.03.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo C, re. 130 cm

Marcella on luonteeltaan hieman tammamainen ja oman arvonsa tunteva, mutta pohjimmillaan kiltti. Java ärsyyntyy melko nopeasti ja sen tapaa usein korvat luimussa. Ratsastaessa herkkä ja ketterä. Saattaa aluksi hieman kokeilla ratsastajaa laiskottelemalla ja kaapin paikka pitää näyttää heti aluksi. Kauniit liikkeet ja sille päälle sattuessaan varma hyppääjä.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

Marcella kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

2-polvinen suku

i. Stepdancer LH
xx, esteet, FIN

e. Sokolka Yemn xx
xx, esteet, POL

ii. Legacy Stand
xx, laukat, GBR

ie. Temple Dancer
xx, yleis, SWE

ei. Churchill xx
xx, esteet, GBR

ee. Kingkiller Chronicle
xx, esteet, GBR