Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Matrix Yemn x

Matrix Yemn x ”Matrix” (rek.nro VH23-034-0008)
ruunikko 162 cm, angloarabi, ori
synt. 25.01.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa B, re. 100 cm

Matrix on luonteeltaan harvinaisen kiltti ja rauhallinen ori. Hän rakastaa sekä ihmisten, että muiden hevosten ja eläinten seuraa. Melko helppo ja kiltti hoitaa, mutta välillä vaaditaan hieman kärsivällisyyttä. Ratsastaessa Matrix on melko kuuma ja tarvitsee rauhallisen ratsastajan. Hienot liikkeet taitavan ratsastajan alla. Esteillä alkaa helposti perä lentämään kuumuuden takia.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. 

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuut Os.Sijoitus%
ERJ4113444%
KRJ3154838%

Jälkeläiset

11.02.2024 ori Chavin Yemn x (e. Colony Yemn x)

Sukutaulu

1-polvinen suku

i. Sikiyn
ox, koulu

e. Gafarettie xx
xx, esteet, GBR

ii. Asfnei ox
ox, koulu

ie. Eernata ox
ox, laukat

ei. Chacal xx
xx, esteet, GBR

ee. Indiana Janessa xx
xx, esteet, GBR