Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Maya Yemn xx

Maya Yemn xx ”Maya” (rek.nro VH24-006-0051)
tummanruunikko 166 cm, englantilainen täysiverinen, tamma
synt. 10.03.2024, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo C, re. 150 cm

Maya on luonteeltaan kiltti ja hyväluonteinen tamma. Se on usein hoitajaansa vastassa jo karsinan tai tarhan ovella ja odottaa korvat hörössä, mitä mukavaa sen kanssa tänään puuhaillaan. Erittäin kiltti ja kuuliainen hoitaa. Ratsastaessa se on reipas ja melko herkkä. Etenkin huonoina päivinään Maya kokeilee ratsastajaansa ja saattaa nähdä pieniä vihreitä miehiä vähän joka puolella. Esteillä kuumuu helposti ja alkaa kieltämään.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

Maya kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä. 

Sukutaulu

1-polvinen suku

i. Harrison Toyota xx
xx, esteet, RUS

e. Fields of Sona xx
xx, esteet, GBR

ii. Harrison T-Ford xx
xx, esteet, RUS

ie. Make Me Stay xx
xx, esteet, GBR

ei. Conquest of Paradise xx
xx, kenttä, GBR

ee. Middle Romana xx
xx, esteet, GBR