Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kymmenettä vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 11-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2023 meidän kasvattilistoilta löytyy jo yli 500 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous
Next

Melchor Yemn

Melchor Yemn ”Melchor” (rek.nro VH22-038-0077)
tummanpunaruunikko 165 cm, amerikanravuri, ori
synt. 07.12.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL 
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL 
ravuri, ennätys, vs. 0 v€
statistiikka 0: 0-0-0

Melchor on luonteeltaan hieman orimainen, mutta erinomainen juoksija. Melchorilla on valtava voitontahto ja se pystyy lopussa valtaviin suorituksiin. Volttilähdöt ja erityisesti lähtöjen uusinnat tuottavat orille välillä tuskaa. Huonoina päivinä varikkokäyttäytymisessä voisi olla parantamisen varaa. 

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa.
Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Sukutaulu

1-polvinen suku

i. Sailor Boy
amer, ravuri, 12,2ake, USA

e. Wise Moneylady
amer, ravuri, 10,3aly, USA

ii. Jolly Roger
amer, ravuri

ie. Golden Sunset
amer, ravuri

ei. ​Final Countdown
amer, ravuri, 9,8, USA

ee. Make It Rain
amer, ravuri, 14,2, USA

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Kilpailutulokset

Kilpailuja kalenterissa 0.