Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Melrose Yemn

Melrose Yemn ”Melrose” (rek.nro VH23-090-0005)
ruunikko 162 cm, anglo-trakehner, tamma
synt. 17.01.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa A, re. 100 cm

Melrose on luonteeltaan kiltti ja sosiaalinen tamma. Se yrittää tehdä aina parhaansa ja rakastaa huomiota ja rapsutuksia. Mikään automaatti se ei kuitenkaan ole – aluksi se yrittää kokeilla ratsastajaansa ja huonoina päivinään kokeilulle ei meinaa tulla loppua. Upeat liikkeet, jos Melrose on sillä tuulella ja ratsastaja saa niitä vaadittua. Esteillä Melrose on melko kömpelö ja alkaa kieltämään jo melko pienten esteiden kanssa.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ784633%
KRJ9167334%

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

noin 8-polvinen suku

i. Drawsko Yemn
anglo-trak, koulu, POL

e. Manowa Yemn
anglo-trak, koulu, POL

ii. Tatary Yemn
anglo-trak, esteet, POL

ie. Delores v. Helmwald
trak, koulu, GER

ei. Calenardhon Ion
anglo-trak, koulu

ee. Seigokan Ion
anglo-trak, koulu