Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Deadly Meows Del

Deadly Meows Del ”Meow” (rek.nro VH22-021-0026)
punaruunikko 167 cm, trakehner, tamma 
synt. 03.01.2022, katso ikä
kasv. sarqquu (VRL-04374), Delmenhorst GER
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo C, re. 160 cm

Meow on luonteeltaan reipas ja hieman ujo tamma. Se ei pahemmin pidä muista hevosista eikä vieraista ihmisistä. Erittäin herkkä ratsastettava ja reagoi liian rajuihin apuihin pukeilla. Esteitä pelkää aika paljon, jonka takia kieltoja tulee. Maastossa yksin säpsy, porukassa rauhallisempi. Kuljettaminen muodostuu usein ongelmaksi ja koppiin meno on hankalaa.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ352040%
KRJ222119%

Jälkeläiset

22.04.2023 ori Django Yemn (i. Willow Gimme Shelter)
12.09.2022 ori Ocypel Yemn (i. Robac Yemn xx)

Sukutaulu

1-polvinen suku

i. The Purr-fect Hero
trak, esteet

e. Deadly Sins
trak, esteet, GER

ii. Hercules
trak

ie. The Perfection
trak

ei. Sins of Dark Age
trak

ee. Deadly Nightsade
trak