Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kymmenettä vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 11-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2022 meidän kasvattilistoilta löytyy jo yli 400 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous
Next

Milowa Yemn

Milowa Yemn ”Mila” (rek.nro VH21-039-0115)
ruunikko 163 cm, budjonny, tamma 
synt. 02.10.2021, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa A, re. 110 cm

Mila on luonteeltaan hieman tammamainen, mutta kaikkien käsiteltävissä oleva hevonen. Saattaa jekkuilla aika paljonkin ja kokeilla ratsastajaansa, mutta paikkansa opittuaan toimii kuin unelma. Esteillä kuumuu hieman liikaa ja alkaa juoksemaan esteiden ohi. Koulua jaksaa paremmin keskittyä ja onkin oikein kaunisliikkeinen hevonen.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta AK.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ5124637%
KRJ10208137%

Jälkeläiset

27.04.2022 ori Drogomys Yemn (i. Zapatron Ion)

Sukutaulu

4-polvinen suku

i. Skahka Yemn
budj, koulu, POL

e. Priton Tadesna
budj, koulu, RUS

ii. Priton Sparta
budj, yleis, RUS

ie. Priton Fanaka
budj, koulu, RUS

ei. Hades Yemn
budj, koulu, POL

ee. Priton Tatiana
budj, koulu, RUS