Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kymmenettä vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 11-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2023 meidän kasvattilistoilta löytyy jo yli 500 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous
Next

Milanowek Yemn

Milanowek Yemn ”Milano” (rek.nro VH22-100-0024)
punarautias 163 cm, wielkopolski, ori
synt. 07.07.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa B, re. 110 cm

Milano on luonteeltaan oriksi erittäin kiltti ja kuuliainen. Sen kanssa tulee toimeen pienempikin ratsastaja. Esteillä kieltää paljon ja onkin enemmän koulupainotteinen. Taipuu kauniisti ja herkästi. Pelkää vettä kuollakseen, jonka takia en suosittele maastoesteille lainkaan.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. 

Kilpailutulokset

Milano kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

07.02.2023 tamma Staircase Yemn (e. Lubomina Yemn)

Sukutaulu

2-polvinen suku

i. Empyrean Robocop
trak, esteet, GBR

e. Czarna Yemn
wielk, koulu, POL

ii. Robust Reaction
trak, esteet, GBR

ie. Virgo III
trak, koulu, GBR

ei. Tycznie Zapisane
wielk, koulu, POL

ee. Starozytny Las
malo, koulu, POL