Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Mirezowa Yemn

Mirezowa Yemn ”Mirkku” (rek.nro VH22-100-0011)
rautias 163 cm, wielkopolski, tamma
synt. 04.04.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 140 cm

Mirkku on luonteeltaan on luonteeltaan kiltti ja hyväluonteinen tamma. Mirkku on usein myös lasten ja aloittelijoiden suosikki, sillä sen kanssa on helppo toimia. Ratsastaessa tamma saattaa aluksi aika paljon laiskotella ja kokeilla, kuinka helpolla saa vetää tämän ratsastajan kanssa. Esteillä piristyy, mutta ottaa rauhallisesti jokaisen esteen. Ihanteellinen kilpailuhevonen, joka on helppo kuljettaa, käyttäytyy aina hyvin ja tulee toimeen vieraiden ihmisten ja hevosten kanssa.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta AK.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus¤
ERJ1075332%
KRJ662744%

Jälkeläiset

20.12.2023 tamma Equanimity Yemn (i. Speyburn Del)
29.03.2023 tamma Dazzle Yemn (i. Zagorki Yemn)

Sukutaulu

4-polvinen suku

i. Adeczer Ion
wielk, koulu

e. Bigorocza Ion
wielk, esteet

ii. Szybki Desouk
wielk, koulu, FIN

ie. Acza Ion
wielk, esteet

ei. Wrocnac Yemn
wielk, esteet, POL

ee. Bigotka Ion
wielk, yleis