Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Miskito Yemn x

Miskito Yemn x ”Miski” (rek.nro VH24-034-0023)
ruunikonkimo 159 cm, angloarabi, ori
synt. 18.03.2024, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 130 cm

Miski on luonteeltaan rauhallinen ja kärsivällinen ori. Sen lempipuuhaa on laitumella lauman kanssa hengailu ja välillä sitä saa tosissaan houkutella lähtemään töihin. Hoitaessa se on kiltti, mutta välillä uteliaisuuttaan saattaa koetella hoitajansa hermoja. Ratsastaessa Miski on laiska ja hitaasti heräävä. Se saattaa aluksi myös kokeilla ratsastajaansa, eikä luovuta kovin helpolla. Aktiivisen lämmittelyn jälkeen Miskistä löytyy kuitenkin uskomaton estehevonen, joka ei kaihda myöskään erikoisesteitä. 

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta vrl-00139.

Kilpailutulokset

Miski kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä. 

Sukutaulu

5-polvinen suku

i. Jumanji Yemn x
x, esteet, POL

e. Euphoria Yemn x
x, esteet, POL

ii. Commonly Speedy
x, esteet

ie. Kekbela Yemn x
x, koulu, POL

ei. Vahar al Delm
ox, koulu, GER

ee. Grotawa Yemn xx
xx, esteet, POL