Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Modla Yemn x

Modla Yemn x ”Modla” (rek.nro VH22-034-0073)
ruunikko 162 cm, angloarabi, tamma
synt. 20.11.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa B, re. 90 cm

Modla on luonteeltaan melko tammamainen ja herkkä tamma. Modlalla on aika paljon huonoja päiviä, eikä hän pelkää näyttää niitä. Huonoina päivinä Modla sopii vain kokeneen ratsastajan tai hoitajan käsiteltäväksi. Hyvinä päivinään tamma on kuin unelmahevonen – kävelee nätisti perässä, rakastaa rapsutuksia ja harjausta sekä toimii ratsastaessa kuin unelma. Esteet on ehdottomasti Modlan paras puoli. Hyvä, rauhallinen hyppytyyli ja tarkka laskelmointi.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. 

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ371567%
KRJ6155340%

Jälkeläiset

30.01.2024 ori Paleo Yemn x (i. Sulkowice Yemn x)

Sukutaulu

3-polvinen suku

i. Dallas McLure Ion xx
xx, esteet

e. Paprotna Yemn x
x, koulu, POL

ie. Faith McLure Ion xx
xx, yleis

ei. Sierra Theory of Poseidon
x, koulu, ITA

ee. Supras Yemn x
x, koulu, POL