Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Modus Yemn xx

Modus Yemn xx ”Modus” (rek.nro VH23-006-0251)
punarautias 165 cm, englantilainen täysiverinen, ori
synt. 14.11.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo A, re. 140 cm

Modus on luonteeltaan innokas ja energinen ori. Hoitaessa pyörii ja häslää aika paljon. Modus ei myöskään ole ihan perillä koostaan ja saattaa vahingossa liiskata ihmisen karsinan seinään. Saattaa koittaa esittää tammoille kotioloissa, mutta radalla tekee aina parhaansa. Reipas ratsastettava, huonoina päivinä suusta kuuro. Parhaiten toimii esteillä, missä on vauhdikas ja varma hyppääjä. Kuumuessaan vauhti kasvaa.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

Modus kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä. 

Sukutaulu

5-polvinen suku

i. Kyoshiro Namys xx
xx, kenttä, SPA

e. Speedy Thena
xx, esteet

ii. Kichiro Ion xx
xx, yleis

ie. Let It Be Namys xx
xx, kenttä, SPA

ei. Trickster Sands
xx, laukat

ee. Thalia MRC
xx, laukat