Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Moha Yemn

Moha Yemn ”Moha” (rek.nro VH24-021-0038)
mustankimo 166 cm, trakehner, tamma
synt. 03.03.2024, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo A, re. 150 cm

Moha on luonteeltaan rauhallinen, mutta hieman ujo tamma. Se ei pahemmin pidä lapsista eikä ylimääräisistä ihmisistä lähellään. Ratsastaessa laiska ja saattaa aluksi kokeilla ratsastajaa laiskottelemalla minkä kerkeää. Maastossa melko säpsy ja kannattaa olla aina kaveri mukana. Esteillä vähän reippaampi, ei kuumu. Pahoina päivinään kieltää.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta ransu.kuvat.fi.

Kilpailutulokset

Moha kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä. 

Sukutaulu

5-polvinen suku

i. Wareham Lorenz
trak, koulu, GER

e. Zachela Yemn
anglo-trak, esteet, POL

ii. Fallout v. Helmwald
trak, koulu, GER 
VIR MVA Ch, KTK-I, KRJ-I, YLA-II

ie. Lilystem NON
trak, koulu

ei. Opole Yemn
anglo-trak, esteet, POL

ee. Debice Yemn
anglo-trak, esteet, POL