Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Commonly Speedy

Commonly Speedy ”Monli” (rek.nro VH21-034-0057)
ruunikonkimo 158 cm, angloarabi, ori
synt. 02.10.2021, katso ikä
kasv. Speedbay Racetrack
ex-om. Avery Stables
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 120 cm

Monli on luonteeltaan hieman orimainen ja menevä. Esittää kovasti tammoille, niin töissä kuin tarhassakin. Hoitaessa sählä eikä voi sietää suitsia. Ratsastaessa reipas ja saa olla jatkuvasti jarruttelemassa. Koulukiemuroihin ei oikein riitä kärsivällisyys, vaikka liikettä olisi. Maastossa ja esteillä kuumuu, jolloin äkkiliikkeitä saa varoa. Maastokaveri mukaan lenkille. Esteillä vauhdikas, mutta ketterä ja varma hyppääjä.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta VRL-10444.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ12178933%
KRJ622829%

Jälkeläiset

04.04.2023 ori Jumanji Yemn x (e. Kekbela Yemn x)
11.06.2022 tamma Nadarzyna Yemn x (e. Warny Yemn x)

Sukutaulu

3-polvinen suku

i. Corman S
x, laukat, IRE

e. Carmina PRG
x, laukat

ii. Pink Commodore
x, laukat

ie. Mawaddah al Najya
ox, laukat, SWI

ei. Fabulous BW
x, laukat, GBR

ee. Carma S
x, laukat, IRE