Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kymmenettä vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 11-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2023 meidän kasvattilistoilta löytyy jo yli 500 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Morag Yemn

Morag Yemn ”Morag” (rek.nro VH22-015-0002)
ruunikko 163 cm, russian-based sport horse, ori
synt. 29.12.2021, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo B, re. 150 cm

Morag on luonteeltaan innokas ja energinen ori. Hoitaessa pyörii ja häslää aika paljon. Thali ei myöskään ole ihan perillä koostaan ja saattaa vahinkossa liiskata ihmisen karsinan seinään. Saattaa koittaa esittää tammoille kotioloissa, mutta radalla tekee aina parhaansa. Reipas ratsastettava, huonoina päivinä suusta kuuro. Parhaiten toimii esteillä, missä on vauhdikas ja varma hyppääjä. Kuumuessaan vauhti kasvaa.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ282812943%
KRJ1052365%

Jälkeläiset

09.08.2022 ori Widno Yemn (e. Kalwaria Yemn)

Sukutaulu

5-polvinen suku

i. Eqlid Yemn
RBSH, esteet, POL

e. Jashida Rewa ox
ox, esteet

ii. Slava Chelovek
RBSH, koulu, NLD

ie. Linja Yemn
RBSH, esteet, POL

ei. Jafar Rewa ox
ox, kenttä

ee. Aleshia Rewa ox
ox, yleis