Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kymmenettä vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 11-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2023 meidän kasvattilistoilta löytyy jo yli 500 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous
Next

Mosna Yemn

Mosna Yemn ”Mosna” (rek.nro VH22-015-0049)
ruunikko 162 cm, russian-based sport horse, tamma
synt. 05.09.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa A, re. 100 cm

Mosna on luonteeltaan kuuliainen ja rauhallinen tamma. Mitään se ei kumminkaan anna ilmaiseksi ja pahan päivänsä näyttää ihan varmasti. Hoitaessa oikein kiltti, seisoo nätisti paikallaan. Ratsastaessa enemmänkin reipas, kun laiska. Saattaa aluksi kokeilla ratsastajaa. Maastossa saattaa säpsyä. Esteillä kieltää usein.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta http://ransu.kuvat.fi/lisenssi.

Kilpailutulokset

Mosna kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

5-polvinen suku

i. Gorlice Yemn
RBSH, koulu, POL

e. Ozierany Yemn
RBSH, koulu, POL

ii. Venoven Yemn
RBSH, koulu, POL

ie. Dunitseva Rewa
RBSH, esteet

ei. Skahka Yemn
budj, koulu, POL

ee. Palmyra Yemn
RBSH, koulu, POL