Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Moseley Yemn

Moseley Yemn ”Mosse” (rek.nro VH24-048-0003)
rautiaankimo 168 cm, westfalen, ori
synt. 13.03.2024, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa A, re. 120 cm

Mosse on luonteeltaan rauhallinen ja muutenkin kovin ruunamainen ori. Se ei turhaan ota stressiä mistään. Mossen kanssa pärjää hyvin pienempikin ratsastaja. Jos osaa vaatia, kuoriutuu orista irti mitä mainioin kouluhevonen. Tähän päästäkseen tarvitaan riittävä alkulämmittely ja eteenpäin vievä ratsastaja, joka osaa antaa vahvat ja tarkat avut.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta vrl-00139, lisenssi.

Kilpailutulokset

Mosse kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä. 

Sukutaulu

6-polvinen suku

i. Moonraker Yemn
westf, koulu, POL

e. Altanka Yemn
westf, esteet, POL

ii. Golden Nugget Grey
westf, koulu, DEN

ie. Piaski Yemn
westf, koulu, POL

ei. Mixed Tricaco
westf, esteet

ee. Deblin Yemn
westf, esteet, POL