Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Mowgli Yemn

Mowgli Yemn ”Mowgli” (rek.nro VH23-090-0007)
ruunikko 165 cm, anglo-trakehner, ori
synt. 08.02.2023, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. grand prix, re. 100 cm

Mowgli on luonteeltaan oman arvonsa tunteva ori. Sopii parhaiten jo melko kokeneelle hoitajalle ja ratsastajalle. Hoitaessa se saattaa isotella ja tosissaan esitellä taitojaan ja johtajuuttaan tammoille. Huonoina päivinään se ei kaipaisi karsinaansa ketään, jolloin hoitajan kannattaa olla varovainen orin kanssa toimiessa. Ratsastaessa Mowgli on kuuliaisempi ja nöyrempi. Se kuuntelee herkästi apuja ja ohjeita, mutta kärsivällisyys saattaa olla välillä kortilla. Mowgli innostuu usein esittämään tammoille ja muille hevosille myös ratsastaja selässään.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. 

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ643033%
KRJ243010850%

Jälkeläiset

12.06.2024 ori Mahican Yemn (e. Melrose Yemn)
15.03.2024 tamma Solutrean Yemn (e. Kiwity Yemn)
06.07.2023 tamma Vengeance Yemn (e. Bielawy Yemn)

Sukutaulu

noin 8-polvinen suku

i. Sierra Leone Ion x
x, koulu

e. Glinna Yemn
anglo-trak, koulu, POL

ii. Luceon Ion x
x, koulu

ie. Singapore Ion x
x, yleis

ei. Sangre LH
trak, esteet, FIN

ee. Zebrina Yemn
anglo-arg, koulu, POL