Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Muisca Yemn

Muisca Yemn ”Muisca” (rek.nro VH24-090-0002)
ruunikonkimo 169 cm, anglo-trakehner, tamma
synt. 09.01.2024, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
estepainotteinen, ko. helppo A, re. 140 cm

Muisca on luonteeltaan hieman tammamainen, mutta kaikkien hallittavissa oleva hevonen. Muisca on erittäin herkkä kavioista, joten kavioiden putsaus ja jalkojen kanssa tekeminen kannattaa jättää vain kokeneemmille. Ratsastaessa Muisca on hieman laiska. Hyvä, rauhallinen hyppytyyli. Toisinaan pelkää erikoisesteitä.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta vrl-00139.

Kilpailutulokset

Muisca kilpailee porrastetuissa. 

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä. 

Sukutaulu

4-polvinen suku

i. Rowandell Vaxley
anglo-trak, esteet

e. Lowice Yemn
anglo-trak, koulu, POL

ii. Maxmilian Yemn
anglo-trak, esteet, POL

ie. Vernonia F
trak, esteet

ei. Scarosso Del
trak, koulu, GER

ee. Cetuna Yemn
anglo-trak, esteet, POL