Yemene
Tervetuloa virtuaalitalli Yemeneen! Virtuaalisessa Puolassa sijaitseva talli on perustettu vuonna 2012, joten vietämme jo kahdettatoista vuosipäiväämme. Tutustu, ihastu ja käy tsekkaamassa myytävät kasvattimme. Meidän mielestä jokaisen virtuaalitallin hevoslistauksesta kuuluisi löytyä yksi Yemeneläinen!
Yemene
Ratsutallin rotuvalikoimasta löytyy wielkopolski, budjonny, RBSH, angloarabi, englantilainen täysiverinen, anglo-trakehner, anglo-argentino, criollo, trakehner ja westfalen. Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Yemene
Vauhtia ja jännittäviä tilanteita! Ravitallissamme asuvat lämminveriset ravihevoset kilpailevat 12-vuotiaiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät siitoskäyttöön.
Yemene
Vuonna 2024 meidän kasvattilistoilta löytyy jo melkein 800 kasvatin nimi. Tunnistat Yemeneläiset nimen takaliitteestä Yemn. Löytyykö sinun tallista jo oma Yemeneläinen?
Previous slide
Next slide

Nadarzyna Yemn x

Nadarzyna Yemn x ”Nada” (rek.nro VH22-034-0041)
ruunikonkimo 157 cm, angloarabi, tamma
synt. 11.06.2022, katso ikä
kasv. Zack (VRL-01221), Yemene POL
om. Zack (VRL-01221), Yemene POL
koulupainotteinen, ko. vaativa A, re. 110 cm

Nada on luonteeltaan melko tammamainen, mutta hallittavissa oleva hevonen. Nada saattaa näyttäytyä uusien ihmisten edessä varautuneelta ja jopa pelottavalta, mutta luottamuksen synnyttyä hän on ylintä ystävää. Erittäin herkkä hoidettava, mielellään vain tutuille tai kokeneille hoitajille. Nada on ratsastaessa hieman laiska, eikä siedä tuntemattomia hevosia lähelleen. Kauniit liikkeet, jos ratsastaja osaa niitä vaatia. Esteillä alkaa helposti hyppiä, eikä malta keskittyä.

Tämä on virtuaalihevonen. Tätä hevosta ei siis ole oikeasti olemassa. Kiitos kuvasta VRL-10444.

Kilpailutulokset

JaosVoitotMuutOs.Sijoitus%
ERJ275217%
KRJ1228527%

Jälkeläiset

28.09.2023 ori Zodiac Yemn x (i. Ariocarpus Ion xx)

Sukutaulu

4-polvinen suku

i. Commonly Speedy
x, esteet

e. Warny Yemn x
x, koulu, POL 

ii. Corman S
x, laukat, IRE

ie. Carmina PRG
x, laukat

ei. Sierra Temecke x
x, koulu, ITA

ee. Brella Rewa x
x, esteet